EUROPA LEAGUE

Χωρίς Καρβάλιο και Φεντάλ η Μπέτις στο Φάληρο

Betis' Junio, reacts after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain, on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Μπέτις AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Μπέτις ταξιδεύει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δίχως τον Γουίλιαμ Καρβάλιο και τον Ζουχαΐρ Φεντάλ. Ο Κίκε Σετιέν πήρε 21 παίκτες στην αποστολή.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/9, 22.00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μπέτις στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι Βερδιμπλάνκος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Ισπανία και το απόγευμα ταξιδεύουν στην Ελλάδα με 21 παίκτες στην αποστολή.

Εκτός έμεινε ο χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας, ενώ ο στόπερ Ζουχαΐρ Φεντάλ αντιμετωπίζει πρόβλήμα με τις αμυγδαλές του.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την ομάδα της Ανδαλουσίας είναι οι εξής: Ρόμπλες, Λόπεθ, Ρεμπόγιο, Φράνσις, Μπαραγάν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Χάβι Γκαρθία, Γκουαρδάδο, Μιγκέλ Ροντρίγκεθ, Λο Τσέλσο, Κανάλες, Μπουντεμπούζ, Ινούι, Τέγιο, Χοακίν, Σέρχιο Λεόν, Λόρεν, Σανάμπρια.

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ