EUROPA LEAGUE

Χιμένεθ: "Στην Ελλάδα δεν τρώνε κανέναν, ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν της Λας Πάλμας, Μανόλο Χιμένεθ, έχρισε φαβορί την Μπέτις στο ματς με τον Ολυμπιακό (20/9, 22:00), ενώ σχολίασε και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Τα ΜΜΕ της Ανδαλουσίας (Estadio Deportivo) κάλεσαν έναν δικό τους άνθρωπο να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση των "ερυθρολεύκων".

Τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πέρυσι οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την τρέχουσα σεζόν κάθεται στον πάγκο της Λας Πάλμας. Ο 54χρονος Ισπανός προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά έχρισε φαβορί την Μπέτις. Μίλησε, παράλληλα, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλοντας να καθησυχάσει τους συμπατριώτες του για την εικόνα που έχουν.

"Ο Έλληνας είναι οπαδός 100% οπαδός. Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται όταν νικούν, αλλά είναι πάντα με την ομάδα. Δεν τρώνε κάποιον, ούτε ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός από το Αραάλ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια ανέλυσε τους "βερδιμπλάνκος".

Η Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με σεβασμό στην Ελλάδα. Θα παλέψουν πολύ οι δύο ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένω ένα ματς με ισορροπημένη κατοχή, χωρίς κενούς χώρους. Υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που μπορούν να παίξουν στην ισπανική Liga. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός.

Η Μπέτις είναι το φαβορί γιατί θα έχει κατοχή της μπάλας. Αλλά, εάν αφήσουν τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην Ελλάδα. Η κατοχή είναι ο καλύτερος τρόπος για ν' αμύνεσαι. Στην Μπέτις, λείπει η ομαδικότητα. Εάν μείνουν πίσω, ο ενθουσιασμός που θα μεταφέρει ο κόσμος στους παίκτες θα βάλει δύσκολα", υποστήριξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ