EUROPA LEAGUE

Χάρκεβιτς: "Θεωρούμε τον Ολυμπιακό την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Ντινάμο Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς. Τι δήλωσε το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Βίκτορ Τσιγκάνκοφ.

Με σεβασμό για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς. Ο προπονητής της Ντινάμο Κιέβου χαρακτήρισε τους ερυθρολεύκους ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και στάθηκε στο επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/2, 19.55):

Για το εάν πιστεύει ότι θα κάνει ροτέισον ο Μαρτίνς επειδή έχει και το ματς με την ΑΕΚ;

"Δεν μπορώ να το πω εγώ, ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει"

Για το εάν η Ντνίπρο είχε φτάσει ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό. Πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο;

"Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν".

Πέρυσι παίξατε με την ΑΕΚ, φέτος ξανά στην Ελλάδα. Έχετε περισσότερη εμπειρία από πέρυσι; Πέρυσι ήταν η πρωτοπόρος, φέτος επειδή δεν είναι η πιο ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός είναι πιο εύκολο;

"Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, εμείς όμως τη θεωρούμε την καλύτερη στην Ελλάδα, παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας".

Επειδή έχετε νέα ομάδα και θα υπάρχει πίεση από κόσμο, μήπως επηρεαστεί;

"Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι".

Για τον Φραν Σολ...

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του, δεν έβαλε γκολ στα φιλικά αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο".

Βίκτορ Τσιγκάνκοφ: "Ξέρουμε τι μας περιμένει"

Στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε το αστέρι της ουκρανικής ομάδας, ο 21χρονος Βίκτορ Τσιγκάνκοφ που είχε σκοράρει πέρυσι εναντίον της ΑΕΚ στο 1-1 του ΟΑΚΑ.

Με βάση τελευταίο παιχνίδι με Μίλαν που υπήρχαν καθυστερήσεις και έμπαινε ο κόσμος στο γήπεδο, θεωρείς ότι θα έχετε πρόβλημα;

"Ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες και πόσο θερμοί είναι (γελώντας), θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Έχει περισσότερο κρύο εδώ απ' όσο Ισπανία...

"Έχουμε παίξει σε πολλές συνθήκες καιρού, εδώ κάνει πιο πολύ ζέστη από το Κίεβο, άρα δεν θα έχουμε πρόβλημα"

Θα επηρεάσει η διακοπή και η απουσία αγώνων εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που παίζει συνέχεια;

"Κάθε φορά πριν τα πλέι οφ έχουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά κάναμε ένα μήνα προετοιμασία, δώσαμε αρκετά φιλικά και αύριο στο παιχνίδι θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ