EUROPA LEAGUE

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η κλήρωση για τους 16" του Europa League έφερε αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην Ευρώπη τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκάλεσε... πανικό στα social media. Διαβάστε σούπερ ατάκες από Γκάρι Λίνεκερ και Τζέιμι Κάραγκερ.

Η κληρωτίδα είχε τρομερά κέφια το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) καθώς ανέδειξε το μεγαλύτερο/εμπορικότερο/δημοφιλέστερο ζευγάρι που θα μπορούσε να περιμένει κανείς στη φάση των "16" του Europa League, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζονται για δύο μονομαχίες-φωτιά στη φάση των "16" του Europa League με φόντο τα προημιτελικά .

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα κοντραριστούν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ είναι εντυπωσιακό πως η τελευταία φορά που είχαμε αγγλικό "εμφύλιο" στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν τον Απρίλιο του 1973 (!), με τη Λίβερπουλ να "ανταμώνει" με την Τότεναμ.

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η παράδοση είναι πάντως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μετράει 5 προκρίσεις ισάριθμες φορές που αντιμετώπισε άλλη αγγλική ομάδα στην Ευρώπη (6 νίκες - 2 ισοπαλίες -1 ήττα το ρεκόρ της) ενώ είναι εντυπωσιακό πως οι "κόκκινοι διάβολοι" μετρούν μόνο νίκες (4) σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ την τελευταία διετία έχοντας τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο τους.

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Φυσικά, η κλήρωση αυτή δεν έφερε μόνο ενθουσιασμό στους φίλους των δύο ομάδων που περιμένουν δύο μεγάλες μάχες με τον "αιώνιο αντίπαλο" (10 και 17 Μαρτίου σε "Anfield" και "Old Trafford" αντίστοιχα) αλλά και στους χρήστες του διαδικτύου, με τα social media να... παίρνουν φωτιά αμέσως με το που βγήκαν τα ονόματα "Λίβερπουλ" και "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" από τα μπαλάκια.

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το γεγονός ότι οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στην Ευρώπη έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να ανεβάσουν απείρου κάλλους video με διάσημα πρόσωπα που δείχνουν την έκπληξή τους (χαρακτηριστική η σκηνή με Γκουαρδιόλα, από το ματς που ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είχε πετύχει πέντε γκολ σε 9 λεπτά στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ) ενώ την παράσταση έκλεψαν και δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου με τις αιχμηρές και ανατρεπτικές ατάκες τους.

Χαμός στο Twitter για το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Δύο ποδοσφαιρικοί γίγαντες κληρώθηκαν αντιμέτωποι στο Europa League, Ντόρτμουντ και Τότεναμ. Επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Λίβερπουλ", έγραψε ο Γκάρι Λίνεκερ στη σελίδα του στο Twitter, ενώ ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την (σχεδόν μόνιμη) αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας:

"Σπουδαία κλήρωση στο Europa League για την Λίβερπουλ, εάν νικήσουμε ευτυχισμένες ημέρες, εάν χάσουμε πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο ο Λουίς Φαν Χάαλ".

Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις στο Twitter μετά την κλήρωση που έβγαλε... Liverpool FC vs Manchester United FC:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ