ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντι - ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Βιεϊρίνια, τραυματίστηκε στην προπόνηση

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και μένει εκτός από τον αγώνα με τη Βίντι. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" καλείται να νικήσει χωρίς τον Πορτογάλο αρχηγό του.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του που στην τελευταία προπόνηση στη Βουδαπέστη ένιωσε ενοχλήσεις στους απαγωγούς μύες του ισχίου μετά από γλίστρημα.

Ο Δικέφαλος υποτίμησε μια φορά τους Μαγυάρους και το πλήρωσε και δεν πρόκειται όπως είπε και ο προπονητής του να το ξανακάνει. Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να δώσει και άλλα δικαιώματα έστω και χωρίς τον αρχηγό του.

Ο Πασχαλάκης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο τετρακέφαλο και λογικά θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί για έναν ακόμη αγώνα την εστία του ΠΑΟΚ.

Η τετράδα της άμυνας θα έχει τον Μάτος, που έτσι και αλλιώς θα ξεκουραστεί την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου θα εκτίσει την ποινή του, δεξιά, τον Τόσκα λογικά αντί του Βιεϊρίνια αριστερά και τους Κρέσπο (που θα… «κατοσταρίσει»), με τον Βαρέλα στα στόπερ.

Ο Μαουρίσιο θα μείνει, όπως αποκάλυψε ο Λουτσέσκου στον πάγκο μήπως και χρειαστεί να βοηθήσει, με τους Κάνιας και Βέρνμπλουμ να είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Ρουμάνος δοκίμασε πάντως και κάποια σχήματα με τον Σάχοβ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς με τον Ζαμπά στο δεξί της άκρο και μένουν δύο θέσεις που αποτελούν τα ερωτηματικά. Αυτή στα αριστερά της επίθεσης και του παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από το Σέρβο επιθετικό. Ο προπονητής του Δικέφαλου δοκίμασε σχήμα με τον Καντουρί αντί του καταπονημένου και επηρεασμένου από τα συνεχόμενα παιχνίδι στον άξονα.

Στα αριστερά ο Λημνιός διεκδικεί τη θέση από τον Μπίσεσβαρ ωστόσο ο Ολλανδός φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Έλληνα ακραίου επιθετικού.

Από την άλλη πλευρά η Βίντι πιθανότατα θα αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα και την ίδια φιλοσοφία με την οποία κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με Κόβατσικ κάτω από τα δοκάρια, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους και Στοπίρα τετράδα στην άμυνα, τριάδα στα χαφ τους Νεγκό, Χάτζιτς και Πατκάι και στην επίθεση τους Μιλάνοφ, Στέποβιτς και Χούζστι.

Σκοπός του Νίκολιτς είναι να δημιουργήσει τα ίδια προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καλύτερα διαβασμένη…

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ