ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντι - ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακό "παρών" από τους οπαδούς του "Δικεφάλου" στους δρόμους της Βουδαπέστης

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINSISI

Ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο ματς στην έδρα της Βίντι με φόντο τους "32" του Europa League και στην προσπάθεια αυτή θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του, που έχει δώσει ήδη ασπρόμαυρο χρώμα στην Βουδαπέστη (VIDEO).

Πριν από δύο εβδομάδες η Βίντι αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και πήρε μία σπουδαία νίκη στην Τούμπα που την έβαλε ξανά μέσα στο κόλπο της πρόκρισης για τα νοκ-άουτ ματς του Europa League, και τώρα ο "Δικέφαλος του Βορρά" φιλοδοξεί να της ανταποδώσει το "χτύπημα".

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται το απόγευμα της Πέμπτης (19:55 ώρα Ελλάδας) στην έδρα των Ούγγρων για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του είναι πως στην προσπάθειά τους για το θετικό αποτέλεσμα θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους.

Τα 1.200 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του ο Κυπελλούχος Ελλάδας εξαντλήθηκαν και οι φίλοι της ομάδας που τα έχουν προμηθευτεί βρίσκονται στην Βουδαπέστη, με την πόλη να έχει πάρει ήδη ασπρόμαυρο χρώμα.

Απόδειξη ένα video που έχει κυκλοφορήσει στα social media, το οποίο δείχνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κατευθύνονται μέσω πορείας προς το γήπεδο και να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Photo Credits: Eurokinsisi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ