EUROPA LEAGUE

VIDEOS: Συγκρούσεις οπαδών της Μαρσέιγ με την αστυνομία μετά τον τελικό του Europa

Marseille fans set off flares during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Τελικός Europa League, καπνογόνα AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τουλάχιστον 30 συλλήψεις πραγματοποίησε η γαλλική αστυνομία μετά τον τελικό του Europa League στη Λιόν. Συγκρούσεις των οπαδών της Μαρσέιγ με τις Αρχές. (VIDEOS)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Γαλλία μετά τον τελικό του Europa League, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (17/5). Οι οπαδοί της Μαρσέιγ που δεν είχαν ταξιδέψει στη Λιόν, συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στη Μασσαλία. Μασκοφόροι χούλιγκαν έβαλαν φωτιά σε κάδους και πέταξαν αντικείμενα στις Αρχές.

Αναταραχή προκλήθηκε και στο Μονακό. Η γαλλική αστυνομία, που έκανε χρήση χημικών, προχώρησε σε τουλάχιστον συλλήψεις σε όλη τη χώρα, ενώ στη Λιόν, όπου και εκεί έγιναν επεισόδια, είχαν "επιστρατευτεί" 1250 αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ αποδείχθηκαν ιδιαίτερα... ζωηροί και την ώρα του αγώνα με την Ατλέτικο, όπου άναψαν ένα σωρό καπνογόνα, ορισμένα εκ των οποίων πέταξαν και στον αγωνιστικό χώρο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι παίκτες της Ατλέτικο τραγουδούν σύνθημα κατά της Ρεάλ
"Έπιασε" τον Αραγονές σε τίτλους ο Σιμεόνε
PHOTOS: Οι Μασσαλοί έκαναν... ΟΑΚΑ το "Stade de Lyon"

AP Photo/Francois Mori

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ