EUROPA LEAGUE

Βαλμπουενά: "Πώς γίνεται να παίζουμε χωρίς μπάλες στο γήπεδο;"

EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι άξιζαν να προκριθούν, ενώ καυτηρίασε το γήπεδο και την έλλειψη μπαλών τονίζοντας ότι δεν έχει δει κάτι παρόμοιο σε αυτό το επίπεδο στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (1-0) από τη Γουλβς χάρη στο γκολ του Ραούλ Χιμένες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο προήλθε από διπλό λάθος του Μπομπί Αλέν, κι έμεινε εκτός Final 8 του Europa League.

Ο μέσος των ερυθρολεύκων, Ματιέ Βαλμπουενά, υποστήριξε ότι η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη, άξιζε να προκριθεί και καυτηρίασε το γήπεδο και την έλλειψη μπαλών - κάτι στο οποίο στάθηκε και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Νίκος Γαβαλάς - τονίζοντας ότι δεν έχει δει κάτι παρόμοιο σε αυτό το επίπεδο στην καριέρα του.

"Αξίζαμε να περάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Έγιναν πολλές καθυστερήσεις, υπήρχαν προβλήματα με τις μπάλες. Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι η πιο όμορφη χρονιά της καριέρας μου, αλλά τελειώνει με άσχημο τρόπο. Είναι απίστευτο πώς παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το επίπεδο και να μην υπάρχουν μπάλες. Πώς γίνεται να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς μπάλες;

Θα ξεκουραστούμε, το χρειαζόμαστε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πιο δυνατοί. Είναι κρίμα ο τρόπος που τελείωσε αυτό το ματς. Εάν ήμασταν χειρότεροι, δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ