EUROPA LEAGUE

Ο κόουτς της Λουκέρνης θέλει ισοπαλία και εκτός έδρας γκολ

EUROPA LEAGUE / EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ËÏÕÊÅÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Βάιλερ EUROKINISSI

Ο Ρενέ Βάιλερ υποστήριξε ότι το πιο καλό αποτέλεσμα για τη Λουκέρνη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ήταν η ισοπαλία και ένα εκτός έδρας γκολ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/8, 20.00) τη Λουκέρνη, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο τεχνικός της ελβετικής ομάδας, Ρενέ Βάιλερ, χαρακτήρισε την ισοπαλία ως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν αυτό συνδυαστεί με εκτός έδρας γκολ.

Η συνέντευξη Τύπου του Ελβετού προπονητή:

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να παρακολουθήσει την Λουκέρνη σε τρία επίσημα ματς, αλλά εσείς Έχετε δει μόνο τα φιλικά. Ποια εικόνα έχετε σχηματίσει για την ελληνική ομάδα

"Σίγουρα τα φιλικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να καταλάβω κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι πρόκειται για ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι αύριο".

Ποιους παίκτες ξεχωρίζετε από τον Ολυμπιακό;

"Δεν μπορώ να σας πω ποιους παίκτες θεωρώ επικίνδυνους, αυτό πρέπει να το γνωρίζω εγώ και η ομάδα μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό βέβαια".

Ποιο θεωρείτε πιο καλό αποτέλεσμα στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα και στα δύο ματς είναι σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Σημαντικό όμως και το να σημειώσουμε ένα γκολ".

KΡΙΣΤΙΑΝ ΣΝΟΪΛΙ

Ο Ελβετός εξτρέμ, Κριστιάν Σνόιλι, ανέφερε τα εξής:

Ποια εικόνα έχεις για τον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα γνωρίζω τον Ολυμπιακό από το Τσάμπιονς Λιγκ, παρακολούθησα τα παιχνίδια του πέρσι και θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη;

"Σίγουρα γνωρίζουμε ότι είναι θερμόαιμοι οπαδοί που αγαπούν την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά είναι προετοιμασμένοι για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε".

Photo credits: Eurorkinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ