EUROPA LEAGUE

Τσέλσι - Άρσεναλ: Προβάδισμα με Ζιρού που δεν πανηγύρισε

Chelsea's Olivier Giroud, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Olivier Giroud, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ (1-0) για την Τσέλσι στο 49ο λεπτό του τελικού Europa League με την Άρσεναλ, δεν το πανηγύρισε όμως σεβόμενος ότι φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της αντιπάλου του. (VIDEO)

Η Τσέλσι κοντράρεται με την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού και οι μπλε άνοιξαν το σκορ λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ολιβιέ Ζιρού νίκησε τον Πετρ Τσεχ στο 49ο λεπτό. Ήταν η σέντρα του Έμερσον από τα αριστερά, όταν ο 32χρονος Γάλλος με κεφαλιά νίκησε τον Κοσιελνί που πήγε να τον σταματήσει και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Τσέχου γκολκίπερ των γκάνερς.

Ο Ζιρού δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβόμενος για μία εξαετία (2012-2018) φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του στο γήπεδο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ