EUROPA LEAGUE

Τσέλσι - Άρσεναλ: Πλήρωσαν 1.100 ευρώ και κινδυνεύουν να μην προλάβουν τον τελικό

Fans observe a minutes silence for victims of the Leicester City helicopter crash including chairman Vichai Srivaddhanaprabha and Armistice Day ahead of the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Fans observe a minutes silence for victims of the Leicester City helicopter crash including chairman Vichai Srivaddhanaprabha and Armistice Day ahead of the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP IMAGE

Οπαδοί της Τσέλσι που αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια αξίας 1.100 ευρώ για να ταξιδέψουν στο Μπακού κινδυνεύουν λόγω καθυστερήσεων σε δύο πτήσεις να μην δουν διά ζώσης τον τελικό του Europa! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η έμπνευση της UEFA για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Europa League στο Μπακού αποδεικνύεται κάθε ημέρα που περνάει ολοένα και πιο άστοχη.

Από τη μία πλευρά, η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς έναν παίκτη της, με τον Χένριχ Μιχιταριάν να πέφτει θύμα της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πατρίδα του, η Αρμενία, με τους Αζέρους, και να επιλέγει να μην ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από τη στιγμή που ουδείς μπορούσε να εγγυηθεί για την προσωπική του ασφάλεια.

Από την άλλη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον τελικό σε μία χώρα που απέχει πάνω από 4.500 χιλιόμετρα από το Λονδίνο (γεγονός ασύλλήπτο αν αναλογιστεί κανείς πως τα γήπεδα των δύο φιναλίστ, το Stamford Bridge και το Emirates βρίσκονται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων) και έδωσε από 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, την ώρα που το γήπεδο έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλες οι αποστάσεις που οι δύο ομάδες απέτυχαν να διαθέσουν ακόμα και αυτό τον μικρό (για τα δεδομένα τους) αριθμό εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γύρω στις 7.000 επιστροφές. Το κερασάκι στην τούρτα πάντως μίας άκρως αποτυχημένης επιλογής ήρθε μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου που συνεργάζεται επίσημα με την Τσέλσι.

Τσέλσι - Άρσεναλ: Πλήρωσαν 1.100 ευρώ και κινδυνεύουν να μην προλάβουν τον τελικό

Πρόκειται για το "Thomas Cook Sport", που προσέφερε οικονομικές πτήσεις αξίας 979 λιρών (σχεδόν 1.110 ευρώ) για μετάβαση στο Αζερμπαϊτζάν και επιστροφή αλλά χωρίς το εισιτήριο του αγώνα, με μερίδα οπαδών που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την προσφορά να το μετανιώνουν.

Και αυτό γιατί κόλλησαν για ώρες στο αεροδρόμιο του Λούτον, με την επίσημη δικαιολογία της εταιρίας να είναι πως υπήρχε εναέρια κυκλοφοριακή συμφόρηση αλλά τους οπαδούς να καταγγέλουν πως δεν υπήρχαν αρκετά καύσιμα σε δύο αεροπλάνα!

Τσέλσι - Άρσεναλ: Πλήρωσαν 1.100 ευρώ και κινδυνεύουν να μην προλάβουν τον τελικό

Η ίδια η εταιρία πάντως προσπάθησε να αποφύγει με ντρίμπλα τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες, υποστηρίζοντας μέσω ανακοίνωσης πως "οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα φτάσουν εγκαίρως για να ζήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Europa League: Σωκράτης, ο τέταρτος διεκδικητής του θρόνου
Europa League: Δύο τραυματίες οπαδοί σε συμπλοκές
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ