EUROPA LEAGUE

Τούχελ: "Ονειρεμένη η κλήρωση με Λίβερπουλ"

Τούχελ: "Ονειρεμένη η κλήρωση με Λίβερπουλ"

Ενθουσιασμένος που η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League έφερε αντίπαλο της Ντόρτμουντ τον... Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" Τόμας Τούχελ.

Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ άφηνε το περασμένο καλοκαίρι τη Ντόρτμουντ μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο "Signal-Iduna Park" δεν θα περίμενε σίγουρα πως σε λιγότερο από έναν χρόνο θα ερχόταν αντιμέτωπος μαζί της, όμως η κληρωτίδα είχε κέφια το μεσημέρι της Παρασκευής και έβγαλε ντέρμπι Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Europa League.

Οι άνθρωποι πάντως του γερμανικού συλλόγου μόνο... σαμπάνιες δεν άνοιξαν στο άκουσμα της κλήρωσης, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ.

"Θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους και συναντάμε ξανά έναν κορυφαίο αντίπαλο. Για κάθε ποδοσφαιρόφιλο αυτή είναι μία ονειρεμένη κλήρωση, και από αθλητική πλευρά είναι ένα μεγάλο τεστ για μας", δήλωσε ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Βεστφαλών, και πρόσθεσε:

"Θα χρειαστούμε δύο κορυφαίες εμφανίσεις για να προκριθούμε. Ανυπομονώ να γίνουν δύο ματς πολύ υψηλού επιπέδου".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γερμανού σέντερ μπακ της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς: "Είναι μία ξεχωριστή κλήρωση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Συναντάμε έναν σπουδαίο σύλλογο με ένα σπουδαίο στάδιο. Είναι εκπληκτικά ελκυστική αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, επεσήμανε πως "ο Γιούργκεν Κλοπ γυρίζει σπίτι και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για εκείνον" ενώ ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Ζορκ σημείωσε: "Μετά τις Πόρτο και Τότεναμ, αυτή είναι η νέα τεράστια πρόκληση. Για τους οπαδούς μας και τα μίντια στη Γερμανία και στην Αγγλία, ήταν μία ονειρεμένη κλήρωση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ