EUROPA LEAGUE

Τούχελ: "Ευχαριστημένος με το 1-1"

Τούχελ: "Ευχαριστημένος με το 1-1"
INTIME SPORTS

Παρότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Τόμας Τούχελ έμεινε ικανοποιημένος με το 1-1, στην Τούμπα.

Μετά το ματς είπε στον OTE TV: "Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή μας εμφάνιση. Οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν παίξει μαζί, αλλά είχαν καλή απόδοση, βρίσκονταν μεταξύ τους και μένω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Πλέον, ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπάγερν, το οποίο περιμένουμε εδώ και καιρό με ενδιαφέρον και αγωνία και από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά".

Για τα ματς που ακολουθούν κόντρα στην Καμπάλα ανέφερε: " Εάν η ομάδα μου δείξει το ίδιο πρόσωπο, έχει την ίδια απόδοση και την ίδια σοβαρότητα τότε έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Το βασικό είναι να μην χαλαρώσουμε".

Ακολούθως στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός μίλησε...

Για την εικόνα της ομάδας του: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου. Είχαμε καταπληκτική απόδοση. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο παίξαμε πάρα πολύ καλά, απλά στο πρώτο σουτ του αντιπάλου δεχτήκαμε γκολ. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ άτυχοι. Αλλά αντιδράσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε στο τέλος και να κερδίσουμε. Η εμφάνιση της ομάδας μου με διασκέδασε και χάρηκα πολύ το σημερινό παιχνίδι."

Για τη συμπεριφορά των οπαδών της Ντόρτμουντ το σχόλιο του: " Σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία και τη συμπεριφορά των οπαδών μας. Ξέραμε ότι συνήθως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάβουν πυρσούς και φωτοβολίδες, ωστόσο οι οπαδοί μας το ξεκίνησαν. Θεωρώ ότι ευτυχώς για εμάς η ομάδα μου δεν έχασε τη συγκέντρωση της από ό,τι συνέβη στις κερκίδες από τους οπαδούς μας. Είμαι προβληματισμένος με ό,τι έγινε και λυπάμαι αν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ένιωσαν ότι προκλήθηκαν από αυτή τη συμπεριφορά."

Για το αν η Ντόρτμουντ θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, παρότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, με τους πέντε παίκτες που άφησε στη Γερμανία: "Ίσως ναι, ίσως όχι. Ήξερα ότι θα ήταν ένα έντονο και δυνατό παιχνίδι και ίσως αυτό δεν ήταν καλό για τους παίκτες που άφησα στη Γερμανία που ήταν κουρασμένοι πολύ. Χάρηκα για την εμφάνιση των παικτών που χρησιμοποίησα, από τους οποίους κάποιοι δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής αλλά τα πήγαν πολύ καλά."

Για το αν φοβήθηκε ότι σήμερα στην Τούμπα θα γνώριζε η ομάδα του την πρώτη ήττα της σεζόν: " Φυσικά γνωρίζω ότι μπορεί να χαθεί ένα παιχνίδι, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πίστευα ότι θα σταθούν σε υψηλό επίπεδο και ρυθμό και συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της Ντόρτμουντ να παίζει πολύ ώρα σε υψηλό ρυθμό και να κουράζει τον αντίπαλο άλλωστε. Θεωρώ ότι είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα μας στο σημερινό παιχνίδι."

Για το μερίδιο του Χόφμαν στο γκολ που σημείωσε η Ντόρτμουντ: " Το μισό γκολ ανήκει στον Χόφμαν, το τάιμινγκ και η πάσα ήταν καταπληκτικά σε εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι αναγνώρισε την κατάσταση."

Για τους οπαδούς της ομάδας του: "Οι παίκτες μου πήγαν προς τους οπαδούς, αλλά δεν τους είπα κάτι. Εγώ χειροκρότησα τους δικούς μου παίκτες. Δεν ξέρω γιατί πήγαν να χειροκροτήσουν τους οπαδούς. Αλλά θεωρώ ότι οι λίγοι οπαδοί είναι αυτοί που χαλούν την εικόνα των 1200 που ταξίδεψαν από τη Γερμανία και διαφωνώ με όσα έγιναν και χάλασαν το παιχνίδι."

Για τον ΠΑΟΚ και την κατάσταση στον όμιλο πλέον: "Πρόκειται για έναν ισορροπημένο και δυνατό όμιλο, παρότι δεν έχει πολύ γνωστά ονόματα, το είδατε κι εσείς ότι υπάρχουν καλές ομάδες. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα που είναι απλό να αντιμετωπίσεις. Υπό κανονικές συνθήκες ο ΠΑΟΚ παίζει με πολύ κατοχή της μπάλας και σκληρή άμυνα και σίγουρα η απόδοση του ΠΑΟΚ σήμερα δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην ισοπαλία της ομάδας μου σήμερα. Έχουμε τέσσερις βαθμούς και καλές ελπίδες για την πρόκριση και το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να τα καταφέρει στη συνέχεια και να περάσει στην επόμενη φάση."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ