EUROPA LEAGUE

Το σχόλιο του Μασάντο στη φωτογραφία Αλμέιδα - Κουαρέσμα

Το σχόλιο του Μασάντο στη φωτογραφία Αλμέιδα - Κουαρέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, δεν άφησε ασχολίαστη την κοινή φωτογραφία των Ούγκο Αλμέιδα και Ρικάρντο Κουαρέσμα. Δείτε τι έγραψε για το ματς των "ερυθρολεύκων" με την Μπεσίκτας. (φωτογραφία)

Η Μπεσίκτας έφθασε στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό, για τους "16" του Europa League, και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, επισκέφθηκε την πρώην του ομάδα και τα είπε με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα με τους δύο Πορτογάλους να αναρτούν κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Ο αδερφός του, Ρικάρντο Κουαρέσμα, ήρθε για επίσκεψη. Καλή τύχη αγόρι μου, είμαι μαζί σου", έγραψε ο Ούγκο Αλμέιδα και πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Πάουλο Μασάντο, δεν άφησε ασχολίαστη την κοινή φωτογραφία των δύο συμπατριωτών του, κάνοντας μια πρόβλεψη για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας (9/3, 22:05) για τους "16" του "Europa League".

"Φίλοι μου, Ούγκο Αλμέιδα και Ρικάρντο Κουαρέσμα σας αγαπώ πολύ, αλλά ο Ολυμπιακός θα νικήσει αύριο", αναφέρει η ανάρτηση του Πάουλο Μασάντο.

Το σχόλιο του Μασάντο στη φωτογραφία Αλμέιδα - Κουαρέσμα
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ