EUROPA LEAGUE

Το "Kaliméra" της Μπέρνλι στους οπαδούς της

Burnley's Jack Cork, left, celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday Nov. 18, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP)
Burnley's Jack Cork, left, celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday Nov. 18, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter η Μπέρνλι ευχήθηκε "Kaliméra" στους φίλους της, βάζοντας τους στο κλίμα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στα playoffs του Europa League.

Η Μπέρνλι απέκλεισε στην παράταση την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα playoffs για το εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η αγγλική ομάδα ευχήθηκε "Kaliméra" στους φίλους της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, βάζοντας τους στο κλίμα των αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες. Το μήνυμα των "Clarets" συνοδεύει το βίντεο με το τέρμα του Κορκ, που στάθηκε αρκετό για την πρόκριση κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Anthony Devlin/PA via AP

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ