EUROPA LEAGUE

Το Γουλβς - Ολυμπιακός στο FIFA 2020 από το Sport24.gr

Το Γουλβς - Ολυμπιακός στο FIFA 2020 από το Sport24.gr

Η μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, έστω και σε virtual μορφή μέσω του FIFA 2020, έρχεται στο Sport24.gr στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι.

Μπορεί να μην έχουμε αθλητική δράση λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά το Sport24.gr φροντίζει για την ψυχαγωγία σας όσο κάθεστε στο σπίτι. Στις 20:00 το βράδυ, οι αναγνώστες του Sport24.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγάλη ρεβάνς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς στο "Μολινό", έστω και σε virtual μορφή μέσω του FIFA 2020.

Θα καταφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα ή η ομάδα του Ντανιέλ Ποντένσε θα αποδειχθεί αξεπέραστο εμπόδιο; Θα αποδειχθεί καθοριστική η απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο ή θα υπάρξει ένας νέος πρωταγωνιστής που θα δώσει τη λύση;

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για να τα μάθετε όλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι, Κόαντι, Μπολί, Σαΐς, Γιόνι, Νέβες, Μουτίνιο, Ζότα, Τραορέ, Ραούλ Χιμένες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ