EUROPA LEAGUE

Τιάγκο Πίντο: "Τυχερός ο Ολυμπιακός που έχει τον Μπέντο"

Τιάγκο Πίντο: "Τυχερός ο Ολυμπιακός που έχει τον Μπέντο"

Ο Πορτογάλος μπακ της Οσμάνλισπορ, Τιάγκο Πίντο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κλήρωση στο Europa League με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την άποψη του για τον Πάουλο Μπέντο. (audio)

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση που έφερε την Οσμάνλισπορ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, στους "32" του Europa League, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ομάδας της Άγκυρας, Τιάγκο Πίντο.

Ο Πορτογάλος, γιος του συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος και παλαιά δόξα της Μπενφίκα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς", με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Γιώργο Συρίγο και Βασίλη Τεμπέλη, για τον πρώην τεχνικό του στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και νυν προπονητή των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο, την κατάσταση στη γειτονική χώρα μετά τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη και τα διπλά ματς για τους "32" του Europa League.

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, αγωνίζεται συνέχεια στην Ευρώπη, ξέρω αρκετούς συμπατριώτες μου που παίζουν στον Ολυμπιακό και φυσικά γνωρίζω τον τεχνικό του Ολυμπιακού και συμπατριώτη μου, Πάουλο Μπέντο. Για την Οσμάνλισπορ είναι πρόκληση οι αγώνες με τον Ολυμπιακό και θα τα αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα, καθώς ο αντίπαλος είναι δύσκολος για τα μέτρα μας".

Η άποψη του για τον Πάουλο Μπέντο: "Ο Πάουλο Μπέντο είναι αυτός που ουσιαστικά με ανέβασε στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει αυτό τον προπονητή. Όπως τον θυμάμαι εγώ, είναι αυστηρός στις προπονήσεις και την τακτική, αυτά που ζητά στις προπονήσεις θέλει να γίνονται και στους αγώνες, είναι μετρ της τακτικής και δίνει έμφαση σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ασφαλής στα χέρια του".

Για το κλίμα που επικρατεί στην Τουρκία μετά τις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις: "Πρώτα απ” όλα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στη Κωνσταντινούπολη. Αισθάνομαι χαρούμενος στην Άγκυρα, βέβαια υπάρχει ανησυχία και σε μένα και στην οικογένεια μου και συχνά επικοινωνούμε όταν μετακινούμαι εκτός της πόλης, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε την ζωή μας".

Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η έδρα της Οσμάνλισπορ, στους αγώνες με τον Ολυμπιακό: "Είμαστε μια ομάδα που παίζει χωρίς φόβο είτε εντός είτε εκτός. Μπορεί κάποιος να πει ότι η έδρα είναι η δύναμη μας, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι, έχουμε προσωπικότητα σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα, έχουμε εικόνα από την έδρα του Ολυμπιακού στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δεν μας τρομάζει θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Αθήνα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ