EUROPA LEAGUE

Θιγάντα: "Θα μας παίξει ως ίσος προς ίσον ο Παναθηναϊκός"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Αθλέτικ, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, παρουσιάστηκε μετρημένος στις δηλώσεις του και τόνισε ότι η έδρα του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα δυνατή με βάση και τα αποτελέσματα των πράσινων.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που θα κοιτάξει στα ίσια την Αθλέτικ περιμένει τη Πέμπτη ο τεχνικός των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τους πράσινους.

Ο Βάσκος τεχνικός επίσης αναφέρθηκε στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει λέγοντας ότι ξέρει τον Ζέκα αλλά και τους Άλτμαν, Χουλτ, Καμπέσας ενώ έδειξε να τον νοιάζει αρκετά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι ανίκητος στην Λεωφόρο με βάση και τα αποτελέσματα του.

Για τη γνώμη του για τον Παναθηναϊκό:
«Έχουμε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, τα συστήματα που παίζει και τους παίκτες. Μπορούμε εύκολα να έχουμε πληροφόρηση για εκείνους, όπως και εκείνοι για εμάς. Είναι μία ομάδα δυνατή, κοιτάει το αποτέλεσμα. Όλα τα αποτελέσματα στο γήπεδο της είναι νικηφόρα. Μία ομάδα που γνωρίζει καλά πώς να αντιμετωπίζει ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Θα μας παίξει ως ίσος προς ίσον. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αισθάνεται υποχρεωμένη να πάρει την πρόκριση».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει:
«Γνωρίζουμε όλους τους παίκτες, αλλά προσωπικά θα ξεχώριζα τον Ζέκα γιατί μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και ο τρόπος που επηρεάζει τους συμπαίκτες του. Μου αρέσουν ακόμα οι Άλτμαν, Χουλτ και Καμπέσας».

Για το πώς θα παραταχθεί η Μπιλμπάο:
«Προσδοκώ αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε ποιος θα νικήσει. Η νοοτροπία που θα παίξουμε θα είναι ίδια με αυτήν που παίξαμε στο Βουκουρέστι. Ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός να υπερισχύσει και μένει να δούμε τι θα συμβεί».

Για τα ποσοστά που δίνει για την πρόκριση:
«Πάντοτε στον αγώνα πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, δεν θα μπορούσα να δώσω ποσοστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για τη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού:
«Δεν το λέμε μόνο εμείς, το δείχνουν τα νούμερα. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και οι φίλοι του τον υποστηρίζουν πολύ. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτή την ατμόσφαιρα και κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Μουνιαϊν: "Καλός ο Ζέκα, επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός"

Τους παίκτες της Αθλέτικ εκπροσώπησε ο Ίκερ Μουνιαϊν ο οποίος έδειξε να ξέρει και αυτός αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε ότι η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο.

Για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό:
«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της. Έχουν στο κέντρο τον Ζέκα που είναι καλός παίκτης με κατοχή της μπάλας, επίσης υπάρχει και ο Καμπέσας. Έχουμε δει ορισμένα πράγματα και η ομάδα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν αποδώσουμε στο 100%».

Για την προετοιμασία της Αθλέτικ:
«Νομίζω ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Ήδη έχουν περάσει 15 ημέρες από την προετοιμασία μας. Δουλέψαμε τη φυσική μας κατάσταση και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα τους επηρεάσει η ατμόσφαιρα:
«Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Ξέρουμε από μεγάλα παιχνίδια, έχουμε εμπειρία και είμαστε έτοιμοι».

Για τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου:
«Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός, λίγο ξερός αλλά θα ποτιστεί από ό,τι μάθαμε και έτσι θα είναι μία χαρά».

Για την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία:
« Η μετάβαση από τον έναν προπονητή στον άλλον δεν ήταν δύσκολη γιατί ο Θιγάντα ξέρει τη δομή της ομάδας. Σαν προσωπικότητες είναι διαφορετικοί όμως υπάρχουν ίδιες ιδέες. Ένας αποκλεισμός θα ήταν σίγουρα ένα πολύ βαρύ χτύπημα».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ