EUROPA LEAGUE

Θιγάντα: "Αν και κερδίσαμε δεν κάναμε καλό παιχνίδι"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Αθλέτικ, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πως η ομάδα του κέρδισε χωρίς να παίξει καλύτερα και σημείωσε ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αθλέτικ, Χοσέ Ανχέλ Θιγάντα, ο οποίος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του κέρδισε αν και δεν έπαιξε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά είπε:

Πως κρίνετε τον αγώνα και το αποτέλεσμα;
"Οι αγώνες διαρκούν 90 και πρέπει πάντα να είσαι συγκεντρωμένος. Η ομάδα μου δούλεψε καλά αν και κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί είτε με την μπάλα είτε χωρίς αυτή. Στο 2-0 τα πράγματα δυσκόλεψαν όμως οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν όρεξη και θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Έδειξαν ότι η ομάδα έχει το DNA για να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια.

Παίξαμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε ένα εξαιρετικό στάδιο και μετά το πρώτο γκολ δείξαμε τη θέλξση μας".

Στάθηκε καλά η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο;
"Ο προπονητής είναι ο βασικός υπεύθυνος. Κάναμε μια προετοιμασία, είναι λίγα τα ματς που έχουμε δώσει, δεν είχαμε ευκαιρίες. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, δεν είχαμε συνοχή, ορισμένες φάσεις τις κάναμε βιαστικά δεν είχαμε το σωστό τάιμινγκ. Απόψε αν και βγήκαμε νικητές δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο προπονητής έχει το καθήκον να ενώσει την ομάδα τους παίκτες και να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλύτερα".

Στο 2-0 φοβηθήκατε για την τελική έκβαση του αγώνα ή ήσασταν σίγουρος για την ανατροπή;
"Πάντα σκέφτομαι ότι έχουμε παίκτες να κάνουν γκολ. Ο Αντούριθ δεν ήταν σήμερα σε καλή κατάσταση και σημειώνω το γεγονός ότι κερδίσαμε σε μια έδρα που δεν είναι εύκολη. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ".

Η πρόκριση έχει τελειώσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα;
"Ούτε καν δεν το σκέφτομαι έτσι γιατί είναι ποδόσφαιρο. Έχουμε σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα".

Ξεχωρίσατε κάποιους παίκτες και θα δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στη ρεβάνς;
"Όπως είπα και χθες ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικούς παίκτες, έπαιξε πολύ καλά και ο Ζέκα είναι ένας φανταστικός παίκτης".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ