EUROPA LEAGUE

Στον πάγκο ο Μήτρογλου

Bilbao's Yeray Alvarez, left, runs towards Marseille's Kostas Mitroglou during their Europa League round of 16, 2nd leg, match between Athletic Bilbao and Olympique Marseille, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Bilbao's Yeray Alvarez, left, runs towards Marseille's Kostas Mitroglou during their Europa League round of 16, 2nd leg, match between Athletic Bilbao and Olympique Marseille, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ρούντι Γκαρθία δεν επέλεξε τον Κώστα Μήτρογλου στην 11άδα της Μαρσέιγ για τον τελικό του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο, η οποία θα έχει στην επίθεση τους Γκριεζμάν και Ντιέγκο Κόστα

Όπως αναμενόταν, ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι στην 11άδα της Μαρσέιγ για τον τελικό του Europa League, με τον Ρούντι Γκαρθία να επιλέγει τον Βαλέρ Ζερμέν για την κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας στράικερ προέρχεται από τραυματισμό, έτσι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αναμένεται να αγωνιστεί ως αλλαγή (είναι στον πάγκο).

Όσον αφορά στην Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε επέλεξε το κλασικό 4-4-2, με τους Αντουάν Γκριεζμάν και Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση.

Στην άμυνα, επέλεξε δίπλα στον Γκοντίν τον Χοσέ Μαρία Χιμένες (αντί του Σάβιτς), αριστερά τον Λούκας Ερνάντεθ (αντί του Φιλίπε Λουίς) και στο κέντρο τον Κορέα (αντί του Πάρτεϊ).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Ζαμπό Ανγκισά, Σανσόν, Παγέτ, Τοβέν, Οκάμπος, Ζερμέν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλκο, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Κορέα, Κόκε, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ