EUROPA LEAGUE

Σιμεόνε: "Οι παίκτες το τρόπαιο"

BUCHAREST, ROMANIA - MAY 09:  Atletico Madrid Coach Diego Simeone holds the trophy aloft at the end of the UEFA Europa League Final between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at the National Arena on May 9, 2012 in Bucharest, Romania.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
BUCHAREST, ROMANIA - MAY 09: Atletico Madrid Coach Diego Simeone holds the trophy aloft at the end of the UEFA Europa League Final between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at the National Arena on May 9, 2012 in Bucharest, Romania. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε τόνισε πως οι παίκτες του είναι αυτοί που αξίζουν περισσότερο τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Europa League, ενώ θεωρεί πως το σημαντικό είναι τα μικρά παιδιά που θα έρθουν να αγοράσουν φανέλες της ομάδας

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε, θεωρεί πως το σημαντικό από την κατάκτηση του Europa League είναι πως τα μικρά παιδιά που πάνε σχολείο θα πάνε τώρα και θα αγοράσουν φανέλες της ομάδας.

"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες, για όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά πιο πολύ για να μικρά παιδιά που θα πάνε τώρα να αγοράσουν φανέλες της Ατλέτικο. Αυτό είναι το σημαντικότερο", τόνισε ο Αργεντινός.

"Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ενώ και ο Φαλκάο παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο τίτλος προέρχεται από τους παίκτες. Μαζί βρήκαμε τον δρόμο και αυτοί τον ακολούθησαν. Η νίκη είναι δική τους".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ