EUROPA LEAGUE

Σφυρίζει ο Χάντερ στο Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ

Σφυρίζει ο Χάντερ στο Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ

Ο Αρνολντ Χάντερ θα είναι ο "άρχοντας" του αγώνα που θα γίνει στη Ρωσία μεταξύ της Κρασνοντάρ και του ΠΑΟΚ. Πώς σχολίασε ο Ρόμπερτ Μακ την ήττα από τον Αστέρα.

Εγινε γνωστός ο διαιτητής του αγώνα (5/11) Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο Αρνολντ Χάντερ (Νότια Ιρλανδία) ενώ οι Ρίτσαρντ Στόρεϊ και Αντριου Νέσον θα είναι βοηθοί του (πρόσθετοι βοηθοί οι Ρέιμοντ Κρένγκλ και Μέρβιν Σμιθ). Τέλος, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφεν Μπελ.

Στο μεταξύ αναφορά στην ήττα από τον Αστέρα έχει ο Ρόμπερτ Μακ στην επίσημη ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα έγραψε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν κινητικοί και καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο αυτό άλλαξε.

Αμέσως μετά το ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας και στο τέλος δεχθήκαμε κι άλλο τέρμα. Χάσαμε ένα ματς που θα μας έδινε νικηφόρο σερί. Είμαστε λυπημένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε".

Νέοι "πονοκέφαλοι" για Τούντορ

Δεν μπορεί να... ηρεμήσει ο Ιγκορ Τούντορ από τα προβλήματα τραυματισμών. Πλέον έχει στο μυαλό του την κατάσταση των Λέοβατς, Βίτορ και Ζάιρο οι οποίο έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και ο τρίτος πρόβλημα στον προσαγωγό.

Οι τρεις παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις πριν την προπόνηση της Τρίτης. Στο μεταξύ οι Μπερμπάτοφ και Μυστακίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Εργκους Κάτσε πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι βασικοί του αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ