EUROPA LEAGUE

Προτάσοβ: "Φαβορί η Ντινάμο Κιέβου"

Προτάσοβ: "Φαβορί η Ντινάμο Κιέβου"

Ο Όλεγκ Προτάσοβ υποστήριξε ότι η Ντινάμο Κιέβου είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για την πρόκριση στους 16 του Europa League.

ΑΕΚ και Ντινάμο Κιέβου θα μονομαχήσουν στους 32 του Europa League, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας (11/12). Ο 53χρονος Ουκρανός προπονητής, Όλεγκ Προτάσοβ, γνωρίζει τόσο το ποδόσφαιρο της πατρίδας του, όσο και το ελληνικό.

Μιλώντας στο "ua-football.com", έχρισε φαβορί την ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας, συμβούλευσε όμως τους συμπατριώτες του να μην έχουν τέτοια αισιοδοξία για εύκολη αποστολή.

"Θα συμβούλευα να μην επικρατεί τόση αισιοδοξία για την κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο ματς, στην Ελλάδα, θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμένω εύκολο ματς ούτε στο Κίεβο.

Αλλά από την άλλη πλευρά, ασφαλώς, η Ντινάμο είναι το φαβορί. Θα είναι σημαντικός παράγοντας, η φόρμα στην οποία θα βρίσκεται η ουκρανική ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από την προετοιμασία. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ήρεμοι, εάν κάτι πάει στραβά", υποστήριξε ο Προτάσοβ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Ντινάμο Κιέβου, Ολυμπιακού, Βέροιας, Προοδευτικής, Πανελευσινιακού κι ως προπονητής κάθισε στους πάγκους των Ολυμπιακού και Ηρακλή.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ