EUROPA LEAGUE

Προλαβαίνει τον τελικό με Ατλέτικο o Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου θα καταφέρει να βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρθία, για τον τελικό του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ευχάριστα νέα έλαβε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρθία, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Μασσαλίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ, ο Κώστας Μήτρογλου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Europa League (16/5, 21:45) με αντίπαλο την Ατλέτικο στο "Parc Olympique Lyonnais".

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο ισχίο, δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς με τη Ζάλτσμπουργκ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νις (2-1), ενώ δεν θα αγωνιστεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ (11/5, 21:45).

Μάλιστα, δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση του "Stade du Roudourou" για προληπτικούς λόγους, ύστερα από απόφαση του Ρούντι Γκαρθία.

Έτσι, η μόνη αμφιβολία για τους "Phocéens" είναι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ρολάντο, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει 8 γκολ (απέναντι σε Λιόν, Τουλούζ, Μες, Καέν, Στρασμπούρ,Τρουά και Λιλ (2)) σε 18 συμμετοχές στη Ligue 1, ένα γκολ (απέναντι στη Ρεν) σε μία συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, τρία γκολ σε τρεις συμμετοχές στο Coupe de France κι έξι συμμετοχές στο Europa League.

Εάν τα καταφέρει, θα γίνει ο 14ος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ακόμη και να μην παίξει όμως κόντρα στην Ατλέτικο μπορεί να γίνει ο πρώτος με ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Υπενθυμίζεται ότι έχει σκοράρει κόντρα στους "κολτσονέρος" τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ