EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Ντινάμο Κιέβου: "Δεν θέλω να τρώμε έξι γκολ στο Champions League"

Grygoriy Surkis, head of the Ukrainian soccer federation, speaks during a press conference prior to the Final Draw for the Euro 2012 soccer tournament in Kiev, Ukraine, Friday, Dec. 2, 2011. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Grygoriy Surkis, head of the Ukrainian soccer federation, speaks during a press conference prior to the Final Draw for the Euro 2012 soccer tournament in Kiev, Ukraine, Friday, Dec. 2, 2011. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Κιέβου, Ίχορ Σούκρις, υποστήριξε ότι το Europa League είναι η διοργάνωση που αξίζει να συμμετέχει η αντίπαλος του Ολυμπιακού, καθώς στο Champions League υφίσταται βαριές ήττες. Ο λόγος που απέτρεψε την επιστροφή του Εβγέν Χατσερίντι.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντινάμο Κιέβου στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση στο πλαίσιο των 32 του Europa League και η πρόκριση θα περάσει από τη ρεβάνς του "Ολιμπίσκι" (21/2, 22:00).

Ο πρόεδρος της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας, Ίχορ Σούρκις, υποστήριξε ότι της αξίζει να συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς στο Champions League υφίσταται βαριές ήττες.

"Κάποιες φορές παρακολουθώντας το Champions League αναρωτιέμαι πως θα τα πηγαίναμε εκεί. Δεν θέλω να τρώμε έξι γκολ. Νομίζω πως το Europa League είναι η διοργάνωση που μας αξίζει", υποστήριξε και στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Εβγέν Χατσερίντι, δεν επέστρεψε στην Ντινάμο.

"Ο Χατσερίντι ήθελε τον ίδιο μισθό που έπαιρνε. Δεν δέχθηκε να μειωθούν τα μπόνους μολονότι θα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου. Τώρα βλέπετε το αποτέλεσμα της απόφασης του".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ