EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Έστερσουντ: "Ήρθαμε για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη"

Πρόεδρος Έστερσουντ: "Ήρθαμε για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη"

O πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, μίλησε για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προκριματικό του Europa League και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη. Εγκώμια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

O πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, μίλησε στον "ArenaFM 89.4" από το αεροδρόμιο Μακεδονία, την ώρα που η αποστολή της σουηδικής ομάδας πάτησε το πόδι της στην Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League.

Όσα είπε ο πρόεδρος της Έστερσουντ:

"Θα είναι ένα πάλα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που ξέρω ότι είναι πολύ συναισθηματικοί με το ποδόσφαιρο. Είναι δυο ομάδες που έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ο κόσμος θα μπορέσει να δει μια ομάδα από τον βορρά της Σουηδίας".

Πως περιμένετε το παιχνίδι: "Θα στεναχωρήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά ήρθαμε για την νίκη. Πάντα έχουμε στόχο να κερδίζουμε, δεν διαφέρει αυτό το ματς, από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% και έχω πολύ καλό προαίσθημα για το αυριανό παιχνίδι".

Αναφορικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι διάσημοι σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι μια πρόσκληση για μας, να παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη, ιστορική και παραδοσιακή ομάδα της Ελλάδας, την οποία σεβόμαστε και θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μας".

Για το παιχνίδι στην Σουηδία και πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ: "Έχουμε αρκετές θέσεις για όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να έρθουν. Έχουμε μια θύρα με 1300 θέσεις και μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν και να τους προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ