EUROPA LEAGUE

Πέναλτι σκάνδαλο για την Άρσεναλ κόντρα στη Μίλαν

Πέναλτι σκάνδαλο για την Άρσεναλ κόντρα στη Μίλαν

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ξεγέλασε με "θέατρο" τον διαιτητή της αναμέτρησης Άρσεναλ - Μίλαν στο "Έμιρεϊτς" και στέρησε από τους "ροσονέρι" την ευκαιρία ανατροπής, αφού κέρδισε πέναλτι για το 1-1 (video).

Ένα από τα μεγαλύτερα "θέατρα" της σεζόν ανήκει δικαιωματικά στον Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή Γιόνας Έρικσον και κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μίλαν.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν τη ρεβάνς της νίκης των "κανονιέρηδων" με 2-0 στο Μιλάνο, ωστόσο οι Ιταλοί είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ λίγο νωρίτερα με καταπληκτικό γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου.

Στο 39ο λεπτό, ο Γουέλμπεκ βρέθηκε με την μπάλα στην περιοχή της Μίλαν και δεξιά, έχοντας τον Ρικάρντο Ροντρίγκεθ στην πλάτη. Ο Ελβετός μπακ ακούμπησε στην πλάτη με το χέρι τον Άγγλο φορ, ο οποίος συνέχισε να προχωράει και στη συνέχεια, αφού είχε φύγει από τον αντίπαλό του, έπεσε στο έδαφος.

Ο Σουηδός διαιτητής καταλόγισε παράβαση την ώρα που όλοι οι Ιταλοί ζητούσαν κίτρινη κάρτα για "θέατρο". Ο Έρικσον συμβουλεύτηκε και τον βοηθό γραμμής, ο οποίος συμφώνησε μαζί του κι έτσι ο Γουέλμπεκ έστησε την μπάλα στη βούλα του πέναλτι και έκανε το 1-1.



Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Αντρέ Σίλβα έβγαλε μία σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κάλουμ Τσέιμπερς, ωστόσο ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι σε αυτήν τη φάση, με συνέπεια νέο γύρο διαμαρτυριών, που κατέληξε σε κίτρινες κάρτες σε Τζίτζι Ντοναρούμα και Αλέσιο Ρομανιόλι.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ