EUROPA LEAGUE

Πασάλειψαν πάλι με baby oil τον Τραορέ πριν από το ματς για να μην τον "πιάνουν"

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Wolves and Olympiakos at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Aug. 6, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Wolves and Olympiakos at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Aug. 6, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μέλος του τιμ της Γουλβς πασάλειψε με μπόλικο baby oil τα χέρια του Αντάμα Τραορέ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για να μην μπορούν οι "ερυθρόλευκοι" να τον σταματούν εύκολα.

Εδώ και μερικές μέρες έχετε διαβάσει για το τρικ των ανθρώπων της Γουλβς με τον Αντάμα Τραορέ. Το άλειμμα των χεριών του με παιδικό λάδι πριν τους αγώνες, ώστε οι εκάστοτε αντίπαλοί του να μην είναι σε θέση να τον σταματούν εύκολα.

Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Πέμπτης (6/8) στο Μολινό, πριν από την αναμέτρηση της Γουλβς με τον Ολυμπιακό. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μέλος του επιτελείου της αγγλικής ομάδας να γεμίζει με baby oil τα χέρια του θηριώδους εξτρέμ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια, ο ικανότατος ακραίος επιθετικός δεν μπόρεσε να κάνει αίσθηση με την παρουσία του και αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος τον έβγαλε στο 57' για να ρίξει στο ματς τον Ζότα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία με τον Τραορέ και τα λάδια εδώ.

Υπεθυμίζεται ότι η Γουλβς πέρασε στα προημιτελικά του Europa League μετά το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ