EUROPA LEAGUE

Πάλι κορυφαίος αριστερός μπακ του Europa League o Ντε λα Μπέγια

Zenit's Emanuel Mammana, left, with Real Sociedad's Alberto de la Bella during a Europa League, Group L, soccer match between between Zenit St.Petersburg and Real Sociedad in St.Petersburg, Russia, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Ντε λα Μπέγια (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League συμπεριλήφθηκε ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Ρεάλ Σοθιεδάδ, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. (PHOTO).

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Σοθιεδάδ το βράδυ της Πέμπτης (2/11), στο νικηφόρο (3-0) ματς απέναντι στη Βαρντάρ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετικό ματς και η UEFA τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα.

Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και στην 3η αγωνιστική. Και τότε είχε επιλεγεί ως το καλύτερο αριστερό μπακ των αγώνων της τρίτης "στροφής" του Europa League. "Για δεύτερη διαδοχική φορά έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Σκόραρε ξανά, απέναντι στη Βαρντάρ, ενώ τα στατιστικά του ήταν εντυπωσιακά" ανέφερε η UEFA.

Πάλι κορυφαίος αριστερός μπακ του Europa League o Ντε λα Μπέγια

Η Σοθιεδάδ ύστερα από τέσσερις αγώνες έχει 9 βαθμούς στον όμιλο. Πρώτη είναι η Ζενίτ με 10, τρίτη η Ρόζενμποργκ με 4 και χωρίς βαθμό είναι η Βαρντάρ.

(AP Photo/Dmitri Lovetsky)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ