EUROPA LEAGUE

"Όχι" στις σημαίες των Σκοπίων και τα διακριτικά της Βαρντάρ

"Όχι" στις σημαίες των Σκοπίων και τα διακριτικά της Βαρντάρ

Αυστηρότατοι έλεγχοι και για τους οπαδούς της Σάλκε που θα βρεθούν την άλλη Πέμπτη (16/2) στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχει πάρει μεγάλη έκταση η προετοιμασία που κάνει η γερμανική Αστυνομία για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των "32" του Europa League ανάμεσα στην Σάλκε και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, το ίδιο αυστηρά θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας και στο πρώτο ματς της Τούμπας την άλλη εβδομάδα.

Ο γερμανικός σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του δίνει αναλυτικές οδηγίες στους οπαδούς της Σάλκε που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το πώς πρέπει να φέρονται, αλλά και την ασφαλή μετάβαση και παρακολούθηση του αγώνα την άλλη Πέμπτη (16/2).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μετάβαση στην Τούμπα, τονίζονται τα εξής:

-Όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να πάνε σχεδόν πέντε ΄βωρες πριν την έναρξη του αγώνα (22.05) στον Λευκό Πύργο κι αφού περάσουν τον έλεγχο της Αστυνομίας να επιβιβαστούν σε πούλμαν που θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο. Η μετακίνηση θα γίνει με κονβόι πέντε λεωφορείων, συνοδεία Αστυνομίας και η διαδρομή Λευκός Πύργος-Τούμπα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 45 λεπτά.

-Κατά την είσοδο στη θύρα 8 θα υπάρχει νέος έλεγχος και θα απαγορεύεται στους οπαδούς της Σάλκε να περάσουν στο γήπεδο με διακριτικά της Βαρντάρ Σκοπίων (διατηρούν άριστες σχέσεις με τους οπαδούς της σκοπιανής ομάδας), αλλά και σημαίες των Σκοπίων (μία τέτοια είχε προκαλέσει την ένταση στο παιχνίδι στη Γερμανία πριν 3,5 χρόνια). Θα μπορούν να βάλουν πανό της Σάλκε αλλα΄με την επισήμανση ότι μπορεί να τους ζητηθεί να μην τα κρεμάσουν τελικά στα κάγκελα.

Οδηγός καλής συμπεριφοράς

Το πιο αξιοσημείωτο στην ανακοίνωση της Σάλκε είναι οι συστάσεις που κάνει στους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξουν στη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη. Τους καλεί να έχουν "αμυντική και επιφυλακτική συμπεριφορά" γιατί "οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι γνωστοί για την... υπερβολική φιλικότητά τους έναντι οπαδών ομάδων από το εξωτερικό", όπως υπογραμμίζεται, ενώ γίνεται υπενθύμιση στην ένταση της σεζόν 2013/2014.

Τέλος, δίνεται η πληροφορία ότι θα υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και Γερμανοί αστυνομικοί, καθώς και δικηγόροι στη γερμανική πρεσβεία, στους οποίους θα μπορούν να απευθύνονται για κάθε ρπόβλημα οι οπαδοί της Σάλκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καμία ανοχή σε θέματα βίας από Σάλκε και γερμανική αστυνομία"
Πάει για Πέμπτη το sold out με Σάλκε
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ