ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργή Λεονάρντο κατά του διαιτητή: "Αδικία, χρειάζεται VAR, ανύποφορος ο θόρυβος από μία σειρήνα!"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Τζενάρο Γκατούζο στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και στην έλλειψη εμπειρίας, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν τα έριχνε στη... διαιτησία για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Η Μίλαν ταξίδεψε στην Ελλάδα για το τελευταίο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League έχοντας την άνεση πως μπορούσε να περάσει στους "32" ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, όμως στον Πειραιά υπέστη πανωλεθρία.

Ο Ολυμπιακός παραβίασε τρεις φορές την εστία του Πέπε Ρέινα και υποχρέωσε τους Μιλανέζους σε έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό (ηττήθηκαν με 3-1), με τους ανθρώπους των "ροσονέρι" να τα βάζουν από την πλευρά τους με τον... διαιτητή!

"Στη φάση του κόρνερ του πρώτου γκολ υπάρχει φάουλ επειδή χτυπάει και έπειτα την ξαναβρίσκει με το χέρι του ο παίκτης του Ολυμπιακού. Σε εμάς σφύριξε φάουλ για το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον Τσαλχάνογλου.

Επίσης δεν υπάρχει το πέναλτι, είναι εφεύρεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει VAR που είναι ένα χρήσιμο εργαλείο

Επιπλέον υπήρχε ένας απίστευτος και ανυπόφορος θόρυβος κάθε φορά που κάναμε επίθεση εξαιτίας μίας σειρήνας. Ο διαιτητής έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι.

Είμαστε ακόμα μία ομάδα που χτίζεται, δεν λάμψαμε και ξέρουμε όλοι ποια είναι η σεζόν μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και να επιστρέψουν οι τραυματίες, δεν θέλω να βρω άλλοθι αλλά βρίσκω άδικο αυτό τον αποκλεισμό", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο.

Σε αντίθεση πάντως με τον Λεονάρντο, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θέλησε να στραφεί στη διαιτησία για να αποδώσει τον αποκλεισμό, με τον τεχνικό των "ροσονέρι" να δηλωνε μεταξύ άλλων: "Δεν είμαστε έτοιμοι, μας λείπει η εμπειρία: κάναμε πολλά λάθη και είναι σωστό που πάμε σπίτι μας".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ