EUROPA LEAGUE

Οπαδοί της Μαρσέιγ τραυμάτισαν στο λαιμό security του "San Mamés"

Οπαδοί της Μαρσέιγ τραυμάτισαν στο λαιμό security του "San Mamés"

Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν σε δύο security της θύρας 21 του "San Mamés" και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό έναν εξ' αυτών. Ρίψη φωτοβολίδων από τους Μασσαλούς πριν την έναρξη του ματς. (video)

Η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο "San Mamés" για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Europa League και στην πόλη της Χώρας των Βάσκων σήμανε "συναγερμός", με τα μέτρα ασφαλείας της "Ertzaintza" (αστυνομία της Χώρας των Βάσκων) να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Άλλωστε, οι μνήμες από το θάνατο Βάσκου αστυνομικού ύστερα από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια συμπλοκών με χούλιγκανς της Σπαρτάκ Μόσχας πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τους 32 του Europa League είναι ακόμη νωπές.

Παρατράγουδα σημειώθηκαν και την Πέμπτη (15/3). Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν σε δύο security της θύρας 21 του "San Mamés" και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό έναν εξ' αυτών (και στο χέρι τον έτερο).

Το τραύμα του 57χρονου στο λαιμό δεν είναι σοβαρό, ενώ ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Μπασούρτο. Ένας εκ των "Phocéens" συνελήφθη από την Ertzaintza. Πριν την έναρξη του ματς, οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας πέταξαν φωτοβολίδες προς τους αντίστοιχους της ισπανικής.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ