EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός: Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα στο ματς με την Ντινάμο

Slovak referee Ivan Kruzliak directs the play , during the UEFA Europa League Group C soccer match between Borussia Monchengladbach and Marseille, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 8, 2012. (AP Photo/Claude Paris)
Slovak referee Ivan Kruzliak directs the play , during the UEFA Europa League Group C soccer match between Borussia Monchengladbach and Marseille, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 8, 2012. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Σλοβάκος, Ιβάν Κρούζλιακ, που είχε σφυρίξει το ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα, θα είναι ο διαιτητής του ματς του Ολυμπιακού με την Ντινάμο στο Κίεβο.

Την ερχόμενη Πέμπτη (21/2, 22.00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο στο Κίεβο για τη φάση των "32" του Europa League με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (19/2) διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιβάν Κρούζλιακ.

Ο 35χρονος Σλοβάκος ρέφερι είναι ένας έμπειρος διαιτητής και έχει σφυρίξει αρκετούς αγώνες και για το Champions League. Βέβαια, η παράδοσή του με ελληνικές ομάδες δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Η πρώτη φορά που διαιτήτευσε αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον ήταν στις 23 Μαρτίου 2011 όταν σφύριξε το ματς της Εθνικής Κ17 κόντρα στη Λετονία με την αντιπροσωπευτική ομάδα να επικρατεί με 2-0.

Στη συνέχεια σφύριξε στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 5-1 από την Τότεναμ στο Λονδίνο στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ωστόσο η χειρότερη ανάμνηση ελληνικής ομάδας από διαιτησία του ήρθε στην τελευταία αναμέτρηση. Ο Ιβάν Κρούζλιακ ήταν ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα για τα play offs του Europa League με τους πράσινους να αποκλείονται μετά το ισόπαλο 2-2.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ