ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν: Η πιθανή ενδεκάδα του Γκατούζο

AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ενόψει της σπουδαίας μάχης του Ολυμπιακού με την Μίλαν (13/12, 22:00) παρουσιάζουν την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γκατούζο κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Ο "τελικός" μεταξύ Ολυμπιακού και Μίλαν που θα κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου αποτελεί βασικό θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ.

Οι ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα κάνουν τις προβλέψεις τους για την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει την Πέμπτη το βράδυ ο Γκατούζο στο "Καραϊσκάκης" με τους περισσότερους να τείνουν προς το 3-4-3.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν τα πλάνα του Ιταλού κόουτς, αυτά πιθανολογείται να είναι τα εξής: Ρέινα κάτω από τα δοκάρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Λασάλτ η τριάδα στην άμυνα. Σχετικά με τη μεσαία γραμμή εκεί αναμένεται να βρεθούν οι Κεσί - Μπακαγιόκο.

Αριστερά θα είναι ο Μπορίνι και δεξιά ο Σούσο, ενώ οι τρεις της επίθεσης Κουτρόνε - Καστιγέχο και στην κορυφή ο Ιγκουαϊν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ