ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν: Η ενδεκάδα των ροσονέρι σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport"

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης (13/12,22.00) τη Μίλαν ο Τζενάρο Γκατούζο σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport".

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό (13/12,22.00) και για τη Μίλαν. Οι ροσονέρι ήρθαν στην Αθήνα θέλοντας ουσιαστικά τρία αποτελέσματα για να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Μίλαν προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία, αλλά ακόμα και με ήττα μέχρι ένα γκολ διαφορά (1-0, 2-1 κλπ.)

Ενδεικτικό της βαρύτητας του παιχνιδιού για τους Μιλανέζους είναι το γεγονός ότι ο Τζενάρο Γκατούζο ετοιμάζεται να παρατάξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του. Ο Ιταλός κόουτς, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρέινα με τους Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα και Ροντρίγκες να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Μπακαγιόκο και Κεσί θα είναι στον άξονα με τον Καστιγέχο δεξιά και τον Τσαλχάνογλου αριστερά. Το δίδυμο της επίθεσης θα συνθέτουν οι Κουτρόνε και Ιγκουαΐν.

Η πιθανή σύνθεση της Μίλαν σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport: Ρέινα - Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροντρίγκες - Μπακαγιόκο, Κεσί, Kαστιγέχο, Τσαλχάνογλου - Κουτρόνε, Ιγκουαΐν.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ