ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Για ήττα ντροπή των Ιταλών έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για ήττα ντροπή της Μίλαν.

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος με τη λήξη του αγώνα και τον αποκλεισμό των Ιταλών έκανε λόγο για ντροπή ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Γκατούζο.

Ο Ματέο Σαλβίνι είπε στο "Telelombardia": « Πάντα θα είμαι φίλαθλος της Μίλαν, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ντροπή. Αφήστε με να μιλήσω ως υπουργός, γιατί αν μιλήσω ως φίλαθλος κάποιος θα παρεξηγηθεί. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Μίλαν που ήταν στο γήπεδο, ήταν καταπληκτικοί. Να πω κάτι για τον Γκατούζο; Ουδέν σχόλιο».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών είχε ανεβάσει και ένα βίντεο στο Twitter, αποθεώνοντας τον κόσμο των «ροσονέρι»: « Αθήνα, οι μόνοι που σώθηκαν ήταν οι ηρωικοί οπαδοί της Μίλαν. Για όλα τ’ άλλα, καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι. Το αφήνω σε εσάς…» ανέφερε στο tweet που έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ