EUROPA LEAGUE

Οι οπαδοί της Γουλβς θέλουν βασικό τον Ποντένσε

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Τον Ντανιέλ Ποντένσε στο αρχικό σχήμα της αποψινής αναμέτρησης με την Εσπανιόλ περιμένουν να δουν οι οπαδοί της Γουλβς. Δείτε τα tweets που έχουν κάνει για τον Πορτογάλο τέως εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η Γουλβς υποδέχεται απόψε (22.00) την Εσπανιόλ στον πρώτο αγώνα για τους "32" του Europa League. Οι "λύκοι" του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα, ώστε να μπορέσουν μέσω της ρεβάνς να περάσουν στους "16" της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί της βρετανικής ομάδας ψηφίζουν Ντανιέλ Ποντένσε για το αρχικό σχήμα. Ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού έχει κάνει δύο συμμετοχές, και τις δύο ως αναπληρωματικός. Υπάρχουν φίλοι της ομάδας που στο twitter περιμένουν τον Πορτογάλο να παίξει ως βασικός στην αποψινή αναμέτρηση.

Δείτε τα tweets που έχουν κάνει:













TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ