EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ και ΑΠΟΕΛ - Αστέρας

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ και ΑΠΟΕΛ - Αστέρας

Ορίστηκαν οι διαιτητές σε Τούμπα και ΓΣΠ για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και του Αστέρα με το ΑΠΟΕΛ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πριν πέντε χρόνια, ο Στέφαν Γιοχάνεσον από την Σουηδία είχε διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στο Βέλγιο για την φάση των ομίλων του Europa League και ορίστηκε εκ νέου σε ματς του "Δικεφάλου", αυτή την φορά το βράδυ της Πέμπτης (22/10) με την Κράσνονταρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 43χρονος ρέφερι ήταν και στο Μπριζ - Παναθηναϊκός 3-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στο παρελθόν σφύριξε και τα ματς ΑΕΚ-Μπενφίκα 1-0 το 2010 και Ολυμπιακός-Ρούμπιν Καζάν 1-0 το 2012 για το Europa League. Βοηθοί ορίστηκαν οι Φρέντρικ Νίλσον και Μάγκνους Σλέμπλομ (πρόσθετοι βοηθοί οι Αντρέας Εκμπεργκ και Μοχάμεντ Αλ Χακίμ) και τέταρτος διαιτητής ο Στέφαν Χάλμπεργκ.

Ένας Ρώσος σφυρίζει τον Αστέρα

Εξάλλου, ο Αλεξέι Εσκόφ από τη Ρωσία θα διευθύνει τον αγώνα του Αστέρα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Ο 37χρονος έχει σφυρίξει μια φορά στο παρελθόν αγώνα ελληνικής ομάδας και ήταν το 2013, όταν η Skoda Ξάνθη είχε νικήσει 2-1 εκτός έδρας στην παράταση τη Λίνφιλντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ