ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαιτητές στα ματς Μίλαν - Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές στα ματς Μίλαν - Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μίλαν και του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο Σκωτσέζος, Μπόμπι Μάντεν, στο "Σαν Σίρο" και ο Αυστριακός, Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ, στη Λευκορωσία.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (1/10) )τους διαιτητές για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μίλαν και του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Συγκεκριμένα το παιχνίδι στο Μιλάνο του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν θα διευθύνει ο Σκωτσέζος, Μπόμπι Μάντεν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φράνσις Κόνορ, και Ντάγκλας Ρος, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σιν Καρ.

Ο 40χρονος δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Φέτος σφύριξε στο Σίγκμα Όλομους - Σεβίλλη 0-1 για τα playoffs του Europa League και στο Λιθουανία - Σερβία 0-1 για το Nations League. Είναι διαιτητής FIFA από το 2010, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στο ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ διαιτητής ορίστηκε ο Αυστριακός, Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκους Γκούτσχι, και Ρόλαντ Ρίντελ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αντρέας Βίτσχνιγκ.

Ο 45χρονος ρέφερι, που είναι διεθνής από το 2007, είχε σφυρίξει και στη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία με 2-0 επί της Ντιναμό Μινσκ στις 27 Νοεμβρίου του 2014 για τους ομίλους του Europa League.

Επίσης, ήταν διαιτητής στο Ντνίπρο - Ολυμπιακός 2-0 για τους "32" του Europa League στις 19/2/2015, στο Λάτσιο - Παναθηναϊκός 3-0 στις 8/11/2012 για τους ομίλους του Europa League, στο ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ 1-2 στις 4/8/2016 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και στην φιλική αναμέτρηση Ελλάδα - Νότια Κορέα 2-2 στις 25/5/2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ