EUROPA LEAGUE

Ο Περέιρα μπέρδεψε το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε!

Ο Περέιρα μπέρδεψε το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε!
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, έφθασε με 20 λεπτά καθυστέρηση στο "Σουκρού Σαράτσογλου" για τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μόλντε. Δείτε γιατί.

Το έκανε κι αυτό, ο Βίτορ Περέιρα. Δεν βρήκε το δρόμο για το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε - ομάδα στην οποία είναι προπονητής - "Σουκρού Σαράτσογλου", με αποτέλεσμα να φθάσει με 20 λεπτά καθυστέρηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή του ματς με τη Μόλντε.

"Ζητώ συγγνώμη γιατί έφθασα αργοπορημένος. Σιχαίνομαι, αυτό που συνέβη. Ήρθα οδηγώντας από το σπίτι και πέρασα τρεις φορές δίπλα από το γήπεδο. Κατόρθωσα να μπερδευτώ και τις τρεις φορές.", υποστήριξε ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος προπονητής να φθάσει στο γήπεδο, με 20 λεπτά καθυστέρηση, και με Τούρκους και Νορβηγούς δημοσιογράφους να τον περιμένουν. Όλοι αναρωτήθηκαν τί συνέβη. Ωστόσο, ο ίδιος με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχθηκε την γκάφα του.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται, την Πέμπτη στις 20:00, τη Μόλντε για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, συμπληρώνουν οι Σέλτικ και Άγιαξ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ