EUROPA LEAGUE

Ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, στο Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

Referee Danny Makkelie of The Netherlands  watches players during the Group G Champions League match between Chelsea and Maribor at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Tuesday, Oct. 21, 2014. (AP Photo/Alastair Grant)
Referee Danny Makkelie of The Netherlands watches players during the Group G Champions League match between Chelsea and Maribor at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Tuesday, Oct. 21, 2014. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης" (9/3, 22:05) για τη φάση των "16" του Europa League.

Και το όνομα αυτού, Ντάνι Μάκελι. Ο λόγος για τον Ολλανδό διαιτητή που όρισε η UEFA για να διευθύνει το πρώτο ματς (9/3, 22:05) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπεσίκτας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την φάση των "16" του Europa League.

Ο άπειρος ρέφερι είναι μόλις 34 ετών και έγινε διεθνής πριν έξι χρόνια. Βοηθοί του στον αγώνα του φαληρικού γηπέδου θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στέχστρα και Μάριο Ντικς, ενώ βοηθοί γραμμών θα είναι οι συμπατριώτες του, Κέβιν Μπλομ και Καμπους Γιόκεμ. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιαν Φρις.

Ο εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει πριν δυο χρόνια το Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 για τους "32" του Europa League. Την ίδια σεζόν, είχε διευθύνει το ματς του Αστέρα με την Παρτίζαν στην Τρίπολη (νίκη των Αρκάδων με 2-0), ενώ στα playoffs ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ