EUROPA LEAGUE

Ο Μανουέλ Ζόρζε ντε Σόουζα στο ΑΕΚ - Μίλαν

Ο Μανουέλ Ζόρζε ντε Σόουζα στο ΑΕΚ - Μίλαν

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Μανουέλ Ζόρζε ντε Σόουζα, θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μίλαν (2/11/) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τα ματς των ελληνικών ομάδων που έχει σφυρίξει στο παρελθόν.

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Μανουέλ Ζόρζε ντε Σόουζα, θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μίλαν (2/11/) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, ο Ίβηρας θα σφυρίξει για δεύτερη φορά φέτος παιχνίδι ελληνικής ομάδας.

Ο 42χρονος ήταν ο άρχων του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο στη Λεωφόρο, που έληξε με νικητές τους Βάσκους 2-3 με ανατροπή. Βοηθοί του θα είναι οι Αλβάρο Μεσκίτα και Ρικάρντο Σάντος, με επιπρόσθετους τους Λουίς Γκοντίνιο και Φάμπιο Βερίσιμο.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει σφυρίξει έξι αγώνες ελληνικών ομάδων, μαζί με τις Εθνικές μας. Πέρυσι ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0, έχει σφυρίξει στα ματς Μάιντς-Αστέρας Τρίπολης 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 0-0, Ελλάδα-Βοσνία 1-2 (Euro U19 το 2009) και Ιταλία-Ελλάδα 1-1 (Euro U21 το 2009).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ