ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Λεάλι προειδοποιεί την Μίλαν: "Φωτιά τα πρώτα λεπτά στο Καραϊσκάκης"

O Λεάλι προειδοποιεί την Μίλαν: "Φωτιά τα πρώτα λεπτά στο Καραϊσκάκης"
EUROKINISSI

Ο Νικόλα Λεάλι ξέρει πολύ καλά τι θα πει Ολυμπιακός και "Καραϊσκάκης" έχοντας φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για μία σεζόν και έστειλε μήνυμα στην Μίλαν ενόψει της μάχης των δύο ομάδων για μία θέση στους "32" του Europa League.

Τη σεζόν 2016-17 που ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και έφτασε μέχρι τους "16" του Europa League, διέθετε και ιταλική φινέτσα, καθώς ο ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων που υπερασπιζόταν την ερυθρόλευκη εστία ήταν και ο -δανεικός από την Γιουβέντους- Νικόλα Λεάλι.

Ο 25χρονος πλέον πορτιέρε, που είχε φορέσει συνολικά 27 φορές τη φανέλα των Πειραιωτών (10 στο Europa League), έδωσε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" ενόψει της μάχης της Μίλαν στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε ιδιαίτερα στο θερμό κλίμα που θα συναντήσει η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο στο "Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης.

"Εκεί ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο αλλά και για το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι ο σύλλογος με το μεγαλύτερο αριθμό υποστηρικτών και οι οπαδοί του, μαζί του με εκείνους του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, είναι οι πιο φανατικοί στην Ελλάδα", τόνισε αρχικά στην ιταλική εφημερίδα ο νυν κίπερ της Περούτζα, και πρόσθεσε:

"Χάρη στη νοοτροπία της, είναι μία ομάδα που στην Ευρώπη προσπαθεί να τα πηγαίνει καλά και θέλει να φαίνεται στα σημαντικά παιχνίδια. Η ομάδα και οι οπαδοί παίρνουν δύναμη από τον όνομα του αντιπάλου. Όσο πιο φημισμένος είναι ο αντίπαλος, τόσο πιο καυτή είναι η ατμόσφαιρα.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους ροσονέρι είναι το περιβάλλον που θα συναντήσουν. Τα πρώτα λεπτά θα είναι φλογισμένα, θα πιέσουν σε όλο το γήπεδο και το στάδιο θα προσπαθήσει να τους ενθαρρύνει.

Η Μίλαν έχει όμως την τεχνική ως ομάδα για να τα καταφέρει. Εάν πρέπει να πω έναν παίκτη που πιστεύω ότι θα κρίνει το παιχνίδι, θα πω τον Κουτρόνε".

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ