EUROPA LEAGUE

Ο Καρμπάγιο και οι κάρτες του στο Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ

Ο Καρμπάγιο και οι κάρτες του στο Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ

Ο Ισπανός διαιτητής, Βελάσκο Καρμπάγιο, ο οποίος θα διαιτητεύσει το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένας ρέφερι με μεγάλη έφεση στις κίτρινες και στις κόκκινες κάρτες.

Άπαντες έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό σκέλος του ματς Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στο Άνφιλντ ενδέχεται να παίξει το ρόλο της άλλη μία παράμετρος στην έκβαση του παιχνιδιού... Αυτή αφορά τον διαιτητή, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο και την έφεση του στις κάρτες, κίτρινες και κόκκινες...

Ο Ισπανός διαιτητής στα τελευταία 12 ματς που έχει διαιτητεύσει, ανεξαρτήτως διοργανώσεων, έχει επιδείξει 74 κίτρινες κάρτες και 6 κόκκινες! Πρόκειται για αξιοσημειώτο αριθμό, που αντιστοιχεί σε 6,16 κίτρινες και 0,5 κόκκινες ανά παιχνίδι...

Χαρακτηριστικά, στο ματς που διαιτήτευσε το προηγούμενο Σάββατο (5/3), το Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Μάλαγα 3-3, ο Καρμπάγιο έβγαλε 8 φορές την κίτρινη κάρτα και 1 την κόκκινη!

Για όσους του λησμονούν, πρόκειται για τον ρέφερι του ματς Βραζιλία - Κολομβία 2-1, στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Στην εν λόγω αναμέτρηση, δεν είχε αποβάλλει τον Ζουνίγα για το σκληρό μαρκάρισμα στον Νέιμαρ, που κράτησε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικού χώρου. Η κριτική που επακολούθησε για την παράλειψη του, τον άλλαξε και τον μετέτρεψε σε... καρτάκια!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ