EUROPA LEAGUE

Η ΑΕΚ ήθελε τον παρολίγον "δολοφόνο" της

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Ο Αλεξάντερ Γκόργκον, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της Ριέκα απέναντι στην ΑΕΚ (2-2) ήταν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Ένωσης και άνθρωπός της τον είχε παρακολουθήσει από κοντά τον Απρίλη του 2016. (video)

Ήταν Απρίλης του 2016, όταν η Ένωση σχεδίαζε τις κινήσεις της για τη θερινή μεταγραφική περίοδο που θα ακολουθούσε (καλοκαίρι 2016). Μία εκ των περιπτώσεων που εξέτασαν ήταν του 29χρονου (σήμερα) Αυστριακού μεσοεπιθετικού, Αλεξάντερ Γκόργκον.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον ήταν τέτοιο, που ο τότε chief scout των "κιτρινόμαυρων", Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, είχε βρεθεί στη Βιέννη για να τον παρακολουθήσει από κοντά να αγωνίζεται με τη φανέλα της τότε ομάδας του, Αούστρια.

Ο Αργεντινός είχε βρεθεί στο "PappelStadion" (έδρα της Μάτερσμπουργκ) για να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αούστρια με την τοπική ομάδα.

Σε εκείνο το ματς, ο Γκόργκον είχε πετύχει τα δύο από τα εννιά γκολ της νίκης (0-9) της ομάδας της αυστριακής πρωτεύουσας, με την οποία η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί (7/12, 20:00) στον "τελικό πρόκρισης" της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ελεύθερος, στον "Δικέφαλο" κρίθηκε σκόπιμη να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του. Την Πέμπτη (24/11), ο Αυστριακός "πλήγωσε" την ΑΕΚ.

Ήταν αυτός που έβαλε τη Ριέκα (μεταγράφηκε από την αυστριακή στην κροατική ομάδα το καλοκαίρι του 2016) μπροστά με δύο δικά του γκολ. Θυμηθείτε τα....

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ