EUROPA LEAGUE

Ο Εμποκανί αποτελείωσε την Πλζεν με γκολ στην παράταση

Dynamo Kiev's Dieumerci Mbokani celebrates with his teammate scoring his side's second goal during the Champions League third qualifying round, 1st leg soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Wednesday, July 26, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Dynamo Kiev's Dieumerci Mbokani celebrates with his teammate scoring his side's second goal during the Champions League third qualifying round, 1st leg soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Wednesday, July 26, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από τον Ολυμπιακό, η Βικτόρια Πλζεν είπε αντίο και Europa, με τον Ντιεμερσί Εμποκανί να την αποκλείει στην παράταση (VIDEO).

Το καλοκαίρι του 2019 αποδεικνύεται εφιαλτικό για την Βικτόρια Πλζεν, με τους Τσέχους να γνωρίζουν δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς, πρώτα στα προκριματικά του Champions League και κατόπιν σε αυτά του Europa League μέσα σε διάστημα ενός μηνός.

Το πρώτο "χαστούκι" ήρθε από τον Ολυμπιακό στο δρόμο προς τους ομίλους του Champions League, με τους Πειραιώτες να αποσπούν λευκή ισοπαλία εκτός έδρας και κατόπιν να κατατροπώνουν την Πλζεν στο "Καραϊσκάκης" πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ!

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε ωστόσο και στο Europa League, με το σενάριο να γράφεται διαφορετικά. Μετά την ήττα της με 1-0 στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, η Πλζεν κατάφερε στη ρεβάνς να σκοράρει στο 81' (Κρμέντσικ) και να στείλει το ματς στην παράταση, εκεί όμως υπέστη ένα μεγάλο σοκ.

Και αυτό γιατί πήρε μεν προβάδισμα πρόκρισης κάνοντας το 2-0 στο 97' και πάλι με τον Κρμέντσικ, όμως στο 113' δέχτηκε την απόλυτη ψυχρολουσία.

Εκεί ο άλλοτε στόχος του Ολυμπιακού Ντιεμερσί Εμποκανί σκόραρε με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ και μείωσε σε 2-1 για λογαριασμό της Αντβέρπ, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε και να στέλνει στα playoffs του Europa League τους Βέλγους.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ