EUROPA LEAGUE

Ο 17χρονος Ντε Λιχτ ηγείται της κερκίδας του Άγιαξ!

Ο 17χρονος Ντε Λιχτ ηγείται της κερκίδας του Άγιαξ!

Ο Άγιαξ προκρίθηκε στον τελικό του Europa League και ο 17χρονος, Ματάις Ντε Λιχτ, πανηγυρίζει με τους φίλους της ομάδας του, οργανώνοντας μάλιστα ο ίδιος την κερκίδα τους. Απολαυστικός... (VIDEO).

Είναι παιδιά που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Άγιαξ και έχουν γαλουχηθεί με τις αξίες και τα ιδανικά του. Γνωρίζουν τι πρεσβεύει ο σύλλογος, ποια είναι η ψυχοσύνθεσή του, νιώθουν κομμάτι του "Αιάντα". Πιτσιρίκια πήγαν εκεί και ζουν το όνειρό τους μέσω του συλλόγου, ξεκινώντας την ποδοσφαιρική τους διαδρομή.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος μετά το φινάλε της ρεβάνς με τη Λιόν και την πρόκριση στον τελικό του Europa League, πήγε στην κερκίδα που ήταν οι φίλοι της ομάδας και... ηγήθηκε της κερκίδας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ένα παλικαράκι μόλις 17 ετών φώναζε με περίσσιο πάθος, δείχνοντας ότι νιώθει που βρίσκεται και αγαπάει το κλαμπ. Έγινε "ένα" με τον κόσμο, αποδεικνύοντας πως αυτός ο σύλλογος είναι ξεχωριστός και γι' αυτό θα είναι μια από τις μεγαλύτερες δεξαμενές ταλέντων παγκοσμίως.

Απολαύστε τον...

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ