EUROPA LEAGUE

Ντόντο: "Ισοδύναμη με ΠΑΟΚ και Κρασνοντάρ η Γκαμπάλα"

Ντόντο: "Ισοδύναμη με ΠΑΟΚ και Κρασνοντάρ η Γκαμπάλα"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός της Γκαμπάλα, Ντόντο, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στην φάση των "32" της διοργάνωσης παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο πίσω από την Ντόρτμουντ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League έχει ανοίξει την όρεξη στους παίκτες της Γκαμπάλα. Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ, ο Ντόντο, ισχυρίστηκε, εξάλλου, σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του είναι ισοδύναμη τόσο με τον Δικέφαλο, όσο και με την Κρασνοντάρ και πως έχει τις δυνατότητες να περάσει στην επόμενη φάση.

"Έχουμε ήδη γράψει ιστορία με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League και τώρα θέλουμε κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία", είπε αρχικά ο Ντόντο και συνέχισε:

"Η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αν θεωρήσουμε ότι η Ντόρτμουντ θα κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, οι άλλες τρεις ομάδες είναι ισοδύναμες. Πρέπει, όμως, να παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ