EUROPA LEAGUE

Ντινάμο Κιέβου - Ολυμπιακός: Στην έδρα τους γκελάρουν οι Ουκρανοί

Ντινάμο Κιέβου - Ολυμπιακός: Στην έδρα τους γκελάρουν οι Ουκρανοί

Ο Ολυμπιακός καλείται να προκριθεί στους "16" του Europa League μέσα στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου (2-2 το πρώτο ματς), η οποία πάντως κάνει γκέλες και δεν τρομάζει κανέναν στο "Ολιμπίσκι". Το Sport24.gr αναλύει. (VIDEOS)

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες για τον Ολυμπιακό στο Κίεβο με την Ντινάμο την Πέμπτη (21/2, 22:00) στη ρεβάνς του 2-2 του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" για τους "32" του Europa League, με τους Πειραιώτες να έχουν να αντιμετωπίσουν το πολικό ψύχος και παράλληλα ένα δύσκολο σκορ από την πρώτη μάχη στο Φάληρο.

Πάντως, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει να φοβάται το γεγονός ότι παίζει στο "Ολιμπίσκι", τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα που έχει την φετινή σεζόν στην έδρα της η Ντινάμο. Οι Ουκρανοί έχουν γκελάρει αρκετές φορές στο "σπίτι" τους, ακόμα και στη φάση των ομίλων του Europa League, αλλά και στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κολαστήριο.

Με την Αστάνα έφερε 2-2 στο "Ολιμπίσκι", από την Γιάμπλονετς έχασε 0-1, ενώ στα προκριματικά του Champions League είχε χάσει 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και η ρεβάνς έληξε 0-0 στην ουκρανική πρωτεύουσα. Όσο για το πρωτάθλημα, έχασε από την Καρπάτι με 0-2 και από τη Λβιβ με 0-1. Παράλληλα, από τις επτά νίκες που πήρε στην έδρα της, οι τέσσερις ήρθαν με το ισχνό 1-0 και οι άλλες τρεις με 4-0, 4-0 και 2-0.

Ένα χρόνο πίσω, δε, η Ντινάμο από τύχη δεν έχασε στην έδρα της από την ΑΕΚ στους "32" του Europa League (0-0), ενώ στους "16" είχε αποσπάσει 2-2 στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο, όπως τώρα και με τον Ολυμπιακό, αλλά στη ρεβάνς του Κιέβου ηττήθηκε με 0-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ