EUROPA LEAGUE

Ντερλίς Γκονσάλες στο Sport24.gr: "Αυτός με το 7 είναι πολύ καλός"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παραγουανός εξτρέμ της Ντινάμο, Ντερλίς Γκονσάλες, αποθέωσε μέσα από το Sport24.gr τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ περιμένει το γεμάτο "Olimpiyskyi" να δυσκολέψει την προσπάθεια πρόκρισης της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ντινάμο στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους 32 του Europa League και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς του Κιέβου την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το Sport24.gr συνάντησε στη μεικτή ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου τον 23χρονο Παραγουανό εξτρέμ της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας, Ντερλίς Γκονσάλες.

Τον άνθρωπο που πλαγιοκόπησε την ΑΕΚ από τα αριστερά και σέρβιρε το γκολ στον Τσιχανκόβ. Ο Νοτιοαμερικανός υποστήριξε ότι η Ντινάμο έχει το προβάδισμα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το γεμάτο "Olimpiyskyi" να δυσκολέψει την προσπάθεια πρόκρισης της Ένωσης κι αποθέωσε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

- Πιστεύεις ότι μετά την ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ, η Ντινάμο έχει το προβάδισμα για πρόκριση στους 16 του Europa League;

"Το φυσιολογικό είναι αυτό, έτσι δεν είναι; Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να έρθουν έτσι τα πράγματα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

- Το πρώτο γκολ της Ντινάμο ήλθε από δική σου ασίστ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της ομάδας σου. Το γκολ του Αϊντάρεβιτς πόσο, κατά τη γνώμη σου, μπορεί να επηρεάσει την πρόκριση;

"Εάν έμενε το 0-1 και τελείωνε έτσι το ματς, θα ήταν πολύ καλά για εμάς. Η ΑΕΚ ισοφάρισε, όμως. Ο,τι έγινε, έγινε. Πλέον, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στο Κίεβο και να "κλειδώσουμε" την πρόκριση στην έδρα μας".

- Ήταν το πρώτο επίσημο, ανταγωνιστικό ματς της Ντινάμο μετά από τη χειμερινή διακοπή. Επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογη διακοπή, πόσο επηρεάζει μια ομάδα ως σύνολο κι έναν ποδοσφαιριστή ατομικά αυτή;

"Ήταν το πρώτο ματς επίσημο ματς, ύστερα από πολύ καιρό. Παίξαμε αρκετά φιλικά προετοιμασίας. Προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Αλλά, η εικόνα που δείξαμε ήταν συμπαγής".

- Πιστεύεις ότι το "NSK Olimpiyskyi" θα είναι γεμάτο στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (22/2, 20:00). Πόσο θα δυσκολέψει αυτό το έργο της ΑΕΚ;

"Ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει, για να αισθανθεί η ΑΕΚ την έδρα μας. Αλλά, η πρόκριση σε κάθε περίπτωση θα κριθεί από τη δουλειά στο γήπεδο".

- Ο παίκτης της ΑΕΚ που σε εντυπωσίασε περισσότερο, ποιος ήταν;

"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά πράγματα, αντίθετα οι αλλαγές της ΑΕΚ βοήθησαν πολύ. Ειδικά ο παίκτης με τον αριθμό 7 στη φανέλα (Χριστοδουλόπουλος) είναι πολύ καλός. Πρέπει να τον προσέξουμε στη ρεβάνς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ του Αϊντάρεβιτς για το 1-1 της ΑΕΚ με την Ντινάμο!

Μπάρκας: "Ελπίζω στη ρεβάνς να είμαστε πιο τυχεροί"

Μπακασέτας: "Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα"

Ετσι θα προκριθεί στο Κίεβο

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

Χιμένεθ: "Είναι κρίμα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ"

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ